Om UFDS

Alle nyheder

Igen i år var der mulighed for at aktivere musklerne da Handelsflådens Velfærdsråd og Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart (UFDS) bød på en virtuel cykeltur op ad det legendariske bjerg Tourmalet på den netop afholdte MSSM-konference. Flere af de 38 deltagere, der nåede at cykle, var mødt op i sportstøj, belært af erfaringer fra sidste år.

Turen varede et minut, startede blidt med en stigning på 0%, som dog hurtigt steg til 5,7% hvorefter den fladede lidt ud, for at stige igen til 9,0% efter 630 m, en ond stigning, som mange nåede op på.

Alle deltagere, der havde cyklet ét minut deltog i lodtrækningen om en cykel til en værdi af 5.000 kr. fra Fri BIKESHOP. Cyklen var sponseret af UFDS.

Derudover var der et gavekort på 500 kr. til Sportsmaster sponseret af Handelsflådens Velfærdsråd til den herre hhv. dame, der tilbagelagde den længste distance op ad bjerget.

Hos damerne var det sygeplejerske Debbie Lai der cyklede længst, hun nåede op på flotte 588 m. Hos herrerne vandt Nikolai Skov fra Viking Life-Saving Equipment, som tilbagelagde 739 m, hele 23 m mere end nummer to.

Lodtrækningen om en cykel til 5.000 kr. fandt sted ved messens afslutning, og den heldige vinder blev Kim Salling, studerende på Marstal Navigationsskole – til lykke!

For søfarende

Vil du også vide mere?

For redere

Vil du også vide mere?

Om UFDS

Vil du også vide mere?

Ulykkesforsikringsforbundet for dansk Søfart – Én for alle, alle for én