Alle nyheder

For at øge opmærksomheden på vores arbejde er UFDS kommet på LinkedIn, hvor vi fremadrettet vil dele nyheder og initiativer med forbundets medlemmer og andre interesserede.

Efter lidt tilløb er Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart nu at finde på LinkedIn med den officielle side www.linkedin.com/company/ufds-ulykkesforsikringsforbundet-for-dansk-sofart/

Her vil vi fremadrettet dele nyheder fra vores hjemmeside, ufds.dk, der selvfølgelig fortsætter som hidtil med at være stedet, hvor du finder al information om vores aktiviteter, blanketter, produkter og politikker.

Med vores nye side på LinkedIn er ambitionen, at de gode historier om sikkerhed fra medlemmerne – de danske rederier – kan få et større publikum, og at de mange gode tiltag kan inspirere endnu flere til at løfte sikkerheden yderligere.

»Vi har efterhånden snakket med en hel del af vores medlemmer og hørt om deres tilgang til sikkerhed, hvad det betyder for dem i hverdagene, og hvordan de konkret håndterer udfordringerne omkring forebyggelse af uheld til søs. Via LinkedIn kan deres erfaringer nå ud til endnu flere modtagere, så det ser jeg meget frem til,« siger adm. direktør for UFDS, Jacob Munch.

Også blandt vores dygtige folk i police- og skadesbehandlingsteamet er der glæde over det nye tiltag og de muligheder, der følger med.

»Vi kan komme ud med nogle mindre nyheder på en lidt anden måde end på hjemmesiden, for eksempel med kortere tekster, indslag fra begivenheder, vi deltager i, eller måske små videoer, hvor vi fortæller om udviklingen på et bestemt område,« siger jurist og teamleder Frederik Nielsen.

Vi opfordrer naturligvis alle vores medlemmer til at følge os på LinkedIn og på den måde blive en del af vores nye kanal, som vil blive en vigtig kilde til nyheder fra vores verden.

ikon med 3 skibe

For redere

Vil du også vide mere?
ikon af havnefront

For søfarende

Vil du også vide mere?
ikon af redningskrans

Om UFDS

Vil du også vide mere?

Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart – Én for alle, alle for én