Alle nyheder

Kom til Generalforsamling den 11. april
Nu kan du få indflydelse på den model, som skal anvendes til at udregne UFDS’ forsikringspræmie fra 2020. Deltag på vores generalforsamling i næste uge og:

- giv dit besyv med, inden vi lægger os endeligt fast på en model
- hør om bestyrelsens overvejelser ift. en ny model for prissætning
- få indblik i vores markedsanalyse af konsekvenserne af en ny model.

Derudover skal årsrapporten for 2018 godkendes, og vi skal have valgt bestyrelse, næstformand og resvisor for den næste periode.

Den nye model vil påvirke din forsikringspræmie
Den nye model kommer til at påvirke prisen for alle vores medlemmer. Din præmie vil enten stige eller falde, afhængig af din risikoprofil. Det er derfor vigtigt for os at få dine input på generalforsamlingen.

Vi har fået gennemført en analyse af konsekvenserne af en ny prissætningsmodel og glæder os til at præsentere resultaterne på dagen. Den korte overskrift er, at UFDS stadig vil være konkurrencedygtig ift. de kommercielle forsikringsselskaber.

Generalforsamlingen afholdes:
Dato:    Den 11. april 2019
Tid:       Kl. 10:00 - 11:30
Sted:    Danske Rederiers mødelokale, Amaliegade 33, København

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, kan du gøre det ved at klikke på knappen herunder eller sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med teksten ”Tilmelding til generalforsamling” i emnefeltet. Så sender vi dig dagsordenen og årsrapporten, som også vil blive præsenteret på dagen.

Vi glæder os til at se dig.

Venlig hilsen 

Vi har lyttet til vores medlemmers ønske
Vi har valgt at lytte til et ønske fra vores medlemmer om en mere transparent og differentieret prissætning, som i højere grad er baseret på det enkelte medlems risiko.

Derfor arbejde vi på at finde en model, som tilgodeser medlemmer med et lavt skadesniveau og samtidig bevarer den solidaritet, som UFDS er byttet på, siger bestyrelsesformand, Lars Henneberg.

 

 

ikon med 3 skibe

For redere

Vil du også vide mere?
ikon af havnefront

For søfarende

Vil du også vide mere?
ikon af redningskrans

Om UFDS

Vil du også vide mere?

Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart – Én for alle, alle for én