Alle nyheder
Kia Sandorf Pluszek er ny medarbejder i UFDS’ skadebehandlingsteam.

Kia Sandorf Pluszek er blevet en del af skadebehandlingsteamet hos UFDS. Hun har seks års erfaring fra Sedgwick Danmark og ser frem til at kunne følge en sag fra start til slut.

Fra starten af februar 2024 er skadebehandlingsteamet hos UFDS blevet styrket yderligere med tilgangen af Kia Sandorf Pluszek, der er blevet en del af holdet, som håndterer diverse sager med skadelidte søfarende fra vores medlemsvirksomheder.

Men selvom Kia Sandorf Pluszek er ny på UFDS-holdet, er hun langt fra ny i branchen, i det hun har været godt seks år hos Sedgwick Danmark. Her fungerer hun som skadebehandler, hvilket hun nu fortsætter med også i regi af UFDS.

»Jeg skal arbejde videre med nogle af den samme typer sager, jeg har nu, og hjælpe Tina og Frederik med de opgaver, de har kørende. Nu har jeg beskæftiget mig med selvforsikrede klienter i Sedgwick i en del år, så der er nogle ting, der er anderledes, men det er jeg ved at blive sat ind i,« siger hun.

På den baggrund ser Kia Sandorf Pluszek frem til at hjælpe de skadelidte, have kontakt til fagforeninger, rederier og andre interessenter. Hvad de søfarende angår, kommer Kia til at være i direkte kontakt med klienter undervejs i behandlingsforløbet, hvilket hun ser frem til.

»Jeg har selv givet udtryk for, at jeg gerne ville ind på teamet her, fordi jeg godt kan lide det her med, at man er med på en sag fra start af, og så helt til slut.«

Kia Sandorf Pluszek, skadebehandler, UFDS

»Jeg har selv givet udtryk for, at jeg gerne ville ind på teamet her, fordi jeg godt kan lide det her med, at man er med på en sag fra start af, altså fra skaden bliver oprettet, og så helt til slut. Hidtil har jeg mest siddet med afgørelserne, mens nogle andre har oprettet, bevilliger behandlinger og så videre,« forklarer hun.

»I UFDS kan jeg få det hele med, så derfor har jeg selv efterspurgt at komme med på holdet her,« tilføjer Kia Sandorf Pluszek.

Som stadig ret ny på UFDS-teamet glæder Kia sig først og fremmest til at få overblik over de nye arbejdsgange og sager, der venter hende. Selvom hun altså har solid erfaring sine år i Sedgwick, så er det en anden type opgaver og en bredere palet af udfordringer, hun ser ind i.

»På den måde føler jeg mig lidt som ny-i-job, men det er jo også meget sjovt nogle gange, specielt når man så trods alt ikke starter helt fra scratch. Og det er jo et fedt hold at blive en del af, så jeg fornemmer, at jeg kommer til at lære en hel masse,« siger hun med et smil.

ikon med 3 skibe

For redere

Vil du også vide mere?
ikon af havnefront

For søfarende

Vil du også vide mere?
ikon af redningskrans

Om UFDS

Vil du også vide mere?

Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart – Én for alle, alle for én