Alle nyheder

Annette Taasti fra Hougaard Rådgivning er ny socialrådgiver hos UFDS, hvor hun skal være med til at sikre en endnu bedre rådgivning og sagsbehandling til de medlemmer, som kommer ud for en arbejdsskade. Annette Taasti kommer fra en stilling som personalekonsulent og HR-partner hos Lemvig/Müller, hvor hun de seneste 12 år har arbejdet med de ansattes trivsel.

”Der arbejdede jeg blandt andet med virksomhedens krav og menneskets ressourcer, og med udfordringen om, hvordan man bedst får dem til at møde hinanden. Det handlede i bund og grund om mennesker og udvikling af deres potentiale, præcis som det gør, når mennesker kommer til skade og skal hjælpes hos UFDS,” siger Annette Taasti, som i dag har rundet 54 år, og har arbejdet med sin uddannelse som socialrådgiver siden 2004.

Hun glæder sig til de opgaver, der venter hos UFDS, og hun er helt klar omkring, hvilke kompetencer hun særligt kan byde ind med:

”Jeg har en rigtig god forståelse for, hvad det kræver, hvis man skal tilbage på arbejdsmarkedet, da jeg de seneste 12 år har arbejdet i en virksomhed og kender til, hvilke krav der stilles på arbejdsmarkedet. Derudover er jeg vant til at arbejde med mange forskellige typer af mennesker med forskellige udfordringer, og som socialrådgiver handler det også om evnen til at lytte til og forstå det enkelte menneske, hvilket jeg altid forsøger at gøre. Min fornemmeste opgave er at bidrage til at skabe sammenhæng og værdi mellem den skadelidtes potentiale og muligheder i forhold til de beskæftigelses og ansættelsesretlige krav, der er gældende i situationen.”

ikon med 3 skibe

For redere

Vil du også vide mere?
ikon af havnefront

For søfarende

Vil du også vide mere?
ikon af redningskrans

Om UFDS

Vil du også vide mere?

Ulykkesforsikringsforbundet for Dansk Søfart – Én for alle, alle for én